Outsiders

Hij verschijnt op de grootste line ups, een bekend gezicht bij alle europese party hotspots, gerespecteerd door de grootste namen in de scene en beroemd voor zijn unieke en explosieve manier van draaien dat altijd boordevol zit met een lading adrenaline.

Deze getalenteerde muziekliefhebber en entertainende DJ, beter bekend als Cem Araci, heeft zijn plek achter draaitafels al  gevonden toen hij 12 jaar oud was. Hij begon op de old skool way met vinyl platen en was daarmee vastberaden om de grootste stages in Nederland kapot te draaien. Deze ambitie bracht de jonge Cem naar het dance genre waar hij draait onder het alias Outsiders. Met meer dan 250 boekingen per jaar in Europa kan je wel zeggen dat Outsiders een gerespecteerde naam is in de beroemde Electronic Dance Music scene. Naast zijn Nederlandse boekingen kreeg hij de kans om zijn gewaardeerde skills te laten zien in elke uithoek van de wereld. Van Europa tot Caribische eilanden, van Rusland tot Azië, hij kwam overal om zijn kunsten te showen.

De laatste jaren heeft hij geinvesteerd en gespendeerd aan het beter worden in produceren. En dit gebeurde niet zonder succes! De grote en welbekendere house labels hadden al snel interesse om zijn net uitgebrachte floor-fillers te signen. Outsiders ging vanuit daar door en naast zijn nationale succes met projecten samen met Jebroer (Helicopter, Vaderland, Adrenaline en Hatsikidee) bracht hij ook remixes uit van grote internationale DJ namen waaronder de remix van Quintino’s “Carnival” die uitgebracht werd op Spinnin’ Records. Dit resulteerde in een record deal met Q-Dance. 

Hij heeft gedraaid op de grootste festivals en clubs van de wereld zoals: Defqon 1, BH Hotel (Mallorca, Spanje), Dance Valley, Mysteryland, Tomorrowland, Under Pressure Festival (Moskou) en Club LIV (Peking, China).

Top tracks Outsiders