Tally

Tally (Talitha) geboren in Suriname. Haar Joodse/creools en indiaanse achtergond maakt haar een echte excotische flam.

Tally is een geboren entertainer. Als jong meisje met een droom wist ze al wat haar missie was in het leven; zangeres worden. Ze schreef haar eigen nummers en visualiseerde zichzelf op een groot podium. Met deze visie in gedachten  releaste ze in 2016 haar eerste officiële single en video “My Reflection”. Waarop “Give up on love” opvolgde en een samenwerking met DJ Kelly Ross & Bollebof genaamd “Work in the Booth”.

In 2019 tekent ze haar eerste officiële platendeal bij Roq n Rolla & Cloud9. 
“Own the Night” is de kickoff single, en er staan nog een hoop nieuwe knal platen op de planning. Tally is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound.

‘Own The Night’ is een knallende Engelstalige plaat en is de kick off single van haar nog te verschijnen EP. ‘Own The Night’ brengt je met het catchy refrein in Caribische sferen, een perfecte nazomerse hit! Tally tekende dit jaar bij het label ROQ ‘N Rolla Music, maar heeft eerder al flinke stappen in de muziekindustrie gezet. Zo bracht ze in samenwerking met DJ Kelly Ross & Bollebof de single ‘Work In The Booth’ uit.

Tally heeft internationale ambities en is klaar om de wereld te inspireren met haar muziek en unieke sound. ‘Own The Night’ is vanaf nu op alle online streamingplatformen beschikbaar en daarnaast verschijnt er een videoclip op YouTube.

Top tracks Tally