Outsiders en Django Wagner maken anthem voor kroeg- en festivalgangers met ‘We Komen Terug’

29 May 2020

Vandaag brengen Outsiders en Django Wagner hun nieuwe track ‘We Komen Terug’ uit voor alle kroeg- en festival gangers in Nederland. Outsiders bracht aan het begin van de Corona crisis samen met de Kraaien al een ode uit aan werkend Nederland, en dan in het speciaal de zorg. Nu is het tijd om op een positieve manier door te pakken en vooruit te kijken met ‘We Komen Terug’. De samenwerking met Django is niet voor de eerste keer, eerder maakte Outsiders al de officiële remix uit van Wagners megahit ‘Kali’.  De unieke cross-over combinatie ontstond via het festival X-Qlusive Holland 2019, waar de twee artiesten eerder dit jaar de remix al lieten horen voor een uitverkochte Ziggo Dome. De originele hit ‘Kali’ van Django Wagner kwam uit in 2009 en werd meer dan 14 miljoen keer gestreamed op Spotify. Outsiders had eerder succes met de virale track ‘Flitsmeister’ met Jebroer. ‘We Komen Terug’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music.

Outsiders: “Dit is voor iedereen die de kroeg mist, die verlangt naar festivals, de gezelligheidsmensen, de levensgenieters. We komen terug, groter dat ooit. Omdat het moet!”

Outsiders
Cem Araci, beter bekend als Outsiders, is een getalenteerd muzikant en ras-entertainer. Tijdens de legendarische Power Hour van Defqon.1 draaide Outsiders samen met Jebroer live hun track ‘Helicopter’. Deze hit werd opgevolgd door ‘Vaderland’‘Hatsikidee’ en ‘Adrenaline’. Later bracht Outsiders de plaat ‘Rebel Baby’ uit, die veel gedraaid werd in door bekende Dj’s in de scène. Ook internationaal kreeg ‘Rebel Baby’ veel lof van artiesten als Carnage, Kayzo en Quintino nadat de track exclusief onder licentie werd uitgebracht bij Republic Records in Amerika. Onlangs bracht Outsiders de Spaanstalige track ‘Cocaina’ uit en ging hij samen met Jebroer viraal door hun gezamenlijke nummer ‘Flitsmeister’. Outsiders trad dit jaar op tijdens Tomorrowland, Defqon.1, Decibel en X-Qlusive Holland. 


Django Wagner
Django Wagner combineert al 10 jaar zijn warme zangstem met zijn talent om emotie toe te voegen aan een nummer. Wagner groeide op in een muzikale zigeunerfamilie en spreekt vier talen, waaronder zigeunertaal Sinti. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland met trots met zich mee. Django Wagner breekt in 2009 door met zijn debuutalbum ‘Kali’, die een Gouden Status weet te behalen. De opvolgende albums ‘Mijn Gevoel’ en ‘Als De Nacht’ halen hetzelfde resultaat. Na zijn duet met Frans Duijts, ‘In Ons Café’, besluit Django met meer collega’s te gaan zingen, wat resulteert in het album ‘Samen’. De jury van de Edison Pop is zo gecharmeerd van het album dat ze besluiten deze te bekronen met een Edison Pop, categorie Volksmuziek. Met het album ‘Mijn Muziek, Mijn Passie’weet hij zijn eerste #1 notering in de GFK Album Charts te halen. Op 10 juni 2019 stond Django met een live concert in een uitverkocht AFAS Circustheater. 

Share this