Russo werkt samen met Big2 aan single ‘Nog Steeds’

12 June 2020

Bekijk hier de video clip

Vandaag brengt Russo samen met Big2 de track ‘Nog Steeds’ uit. Het nummer is de tweede single van de nog te verschijnen EP ‘EGO 3’, waarmee de artiest zijn drieluik afsluit. ‘Nog Steeds’ is een pakkende HipHop plaat die gaat over hoe Russo altijd heeft moeten strijden voor zijn plekje in de scène, maar er nog steeds is. Hij schakelde voor het nummer de hulp in van Big 2, met wie hij al jaren goed contact heeft. Russo maakte eerder als producer een track voor Big2 en Hef, nu was het tijd om als twee artiesten de studio in te duiken. ‘EGO 3’ is, net zoals de twee voorgaande EP’s volledig door Russo zelf geschreven en geproduceerd, eerder verscheen al de track ‘Wat Doen We’. Op de EP’s worden afwisselend de vormen van ego die Russo onderscheidt beschreven. Russo is bezig zijn muzikale scala te verbreden door met diverse artiesten samen te werken, er komt hierna nog veel nieuwe muziek aan! ‘Nog Steeds’ komt uit via ROQ ‘N Rolla Music en is vanaf vandaag beschikbaar op alle online streamingsplatforms.

Russo: “Big2 is een groot voorbeeld voor mij, hij is één van de redenen dat ik HipHop ben gaan luisteren. Dat ik dan nu ineens met hem in de studio zit is zo tof! Het is heel interessant om met Big2 samen te zijn, hij geeft me wijze lessen over hoe de muziekindustrie in elkaar zit. Daarom ben ik ook enorm trots dat we hier samen een nummer over hebben gemaakt.”

Russo
Russo is een 21-jarige artiest die al op vroege leeftijd zijn eerste stappen in de muziekwereld zette. Hij produceert en zingt niet alleen zelf, maar onderhoudt ook een carrière als DJ. Russo begon als producer, waarbij hij meewerkte aan beats voor artiesten als Jebroer, Dio, Glenn Faria en Josylvio. Russo zette vervolgens ook zijn eigen vocalen op zijn tracks, een succesformule die vorig jaar leidde tot zijn debuut-EP ‘Vergeet Me Niet’. Zijn muziek kenmerkt zich als een uniek, organisch maar dansbaar geluid. Russo tekende in 2019 bij het label ROQ ‘N Rolla Music.

Share this